Akhirnya Pendaftaran Family Affiliate Dibuka!

Mari berniaga produk digital. Saya bimbing anda & tunjukkan bagaimana saya bina bisnes sebegini lebih 5 tahun.

Maksud evergreen adalah program yang tidak ditelan usianya dan boleh dipasarkan sampai bila-bila kerana kontennya tidak akan pernah terluput.

Waktu : Rabu, 14 Julai 2021

Jam : 9:00 Malam

Berniaga produk digital musim PKP ini…

  • 00Hari
  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat

Bagaimana bermula sekarang.

Anda Sesuai Ikuti Program Family Affiliate ini kerana.

Bermula dari rumah

Perlunya kita mengetahui bagaimana untuk berniaga produk digital pada musim terkini kerana berniaga dari rumah adalah satu keperluan hari ini yang perlu kita ambilnya sebagai peluang bermula sekarang.

Di sediakan Sistem

Berniaga tanpa sistem adalah satu perkara yang membazir masa.

Jadi saya berikan anda sistem yang kemas untuk anda bermula berniaga produk digital dari zero knowledge.

Komisen Awesome

Kami menyediakan 3 bahagian untuk komisen.

Bermula dari 10%-70% bagi setiap jualan berlaku. Anda tidak perlu risau kerana sistem akan capture semua jualan anda dengan teratur.

Ada target KPI

Setiap perniagaan ada hala tujunya tersendiri, begitu juga kami di Family Affiliate akan berikan anda target KPI untuk dicapai dalam masa ditentukan.

latihan Efektif

InshAllah team kami akan membantu anda dari susunan zero knowledge hingga tahap advance untuk family affiliate. Anda bersedia sahaja setiap minggu ada kelas.

Just Copy The Funnel

Ya betul. untuk semua jenis produk digital yang kita mahu jualkan ada bahan bahan marketingnya. Just follow group group yang disediakan sahaja.

Family Affiliate

Bismillah, Tuan Izan disini …

Bila sebut affiliate semua perkara yang terfikir adalah bab berapa keuntungan yang harus disediakan. Selebihnya adalah untuk sustain dipasaran. 

 

Jika tanya dengan saya, komitednya kami di family affiliate bukan kerana untuk berikan anda komisen, tetapi mahu bangunkan anda juga seorang owner produk digital.

 

Perkara ini perlukan kesabaran dan perlukan usaha yang tinggi. Tanpa usaha dan ilmu pasti kita tidak berjaya. 

 

Family affiliate akan bersama sama anda yang mahu memajukan diri. Jom bersama kami.

Apa Kata Mereka.

Dah Mula Terima Berbagai Perubahan & Ilmu.

Alhamdulilah. Dari program Family Affiliate saya boleh menjana pendapatan dan dapat mempelajari secara detail Fb ads. Support tip top.
Alhamdulillah, saya berpuas hati dengan program Tuan Izan. Sangat berbaloi dan banyak ilmu yang saya dapat dari program ini.
MasyaAllah, saya bersyukur sangat dapat join family affiliate ni, saya tahu walaupun saya slow sedikit disebabkan banyak due date pelajaran kena selesai kan, saya lihat kesungguhan Tuan Izan mengajar kami A to Z tu seikhlas hati.. Banyak sesi meeting yang membantu Dan ajar buat ads lagi..terima kasih Tuan Izan dan team.
Alhamdulillah, tuan izan memang guide betul2 sampai newbie yang baru buat affiliate macam saya ni ada keyakinan untuk mencuba. Tuan pun sudi luangkan masa untuk bantu bila ada masalah terutamanya masalah teknikal. Terima kasih tuan. Halalkan ilmunya. Terbaik tuan 👍🏻

LIHAT Jadual Dibawah ini

Jadual Pembelajaran Sebagai Family Affiliate

Support Anda Peruntukan Masa Tindakan Anda
Bahan bahan pemasaran produk. Copywriting, Gambar, Testimoni, Anda semua boleh menggunakan bahan bahan ini supaya boleh memasarkan di medium yang mana sahaja berpotensi untuk mendapatkan prospek.
Training bagi strategi. Sesi ini setiap minggu dalam group fb private. Akan akan dipilih untuk diberikan kelas berkaitan dengan pemasaran, closing sales, dan manage target untuk berniaga produk digital.
Training iklan berbayar. Sesi ini setiap minggu group khas. Anda akan mempelajari cara mengunakan medium iklan berbayar untuk memasarkan produk digital dengan jayanya.

Komisen Yang Anda Terima

Tak Menjual Pun Dapat.

Jenis Komisen Maklumat Jelas Bila & Bagaimana Terima Komisen
Jualan Direct Diberikan 10% hIngga 70% Komisen Anda akan menerima komisen jualan direct setiap hari selasa jam 10 malam melalui bank in ke akaun anda.
Bonus Capaian Diberikan dari RM100 hingga RM5000 Anda juga menerima bayaran bonus pada hujung bulan mengikut pencapaian yang disediakan.
Link Klik Diberikan dari RM40 hingga RM1000 Anda diberikan komisen melalui link klik yang berlaku dalam sebulan anda cuba memasarkan produk digital ini.

Produk Digital Seperti Apa.

Produk Dari Saya Sendiri & Telah DI Uji Cara Untuk Memasarkannya.

Yuran Sebagai family affiliate

Inshallah bulan ini saya akan membantu anda berniaga dari rumah dengan produk digital yang telah di susun cantik bagi semua konten-kontennya. Jom bermula.

Register Sebagai Family Affiliate Hari Ini.

Rm199
Rm 30
00
  • Copywriting di bekalkan
  • Gambar di bekalkan
  • Kelas Setiap Minggu
  • Video Tutorial Bermula
  • Special Reward Link Klik
  • Group Support di sediakan
  • Komisen Jualan Sehingga 60%
  • Peluang Untuk Produk Digital Sendiri

Tuan Izan Shafie

Founder Family Affiliate

DISCLAIMER
Nota Penting: Saya sebagai seorang usahawan internet melalui produk digital telah membina pengalaman yang banyak untuk memajukan diri dan syarikat. Semua bentuk testimoni yang disediakan adalah dari perjalanan tanpa henti untuk konsisten dalam melakukannya. Keputusannya berdasarkan bentuk usaha yang anda lakukan.
Important Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.