Atasi Masalah Buasir : Solusi Cepat & Efektif

ALHAMDULILLAH. 

Lega Sangat Bila Bengkak dah surut, sembelit hilang, berak tak lagi berdarah.

Terima Kasih Hj Zawawi.

Risiko buasir menimbulkan komplikasi seperti infeksi, pendarahan, dan jaringan parut. Selain itu cuba anda jawapkan adakah?

PERCAYALAH.

anda kini dalam Keadaan Yang sangat bahaya.

Jom Hj Zawawi Bantu berikan anda rawatan seperti mereka.

Lihatlah Apa Kata Mereka

Buasir adalah masalah yang sangat umum dan menjengkelkan bagi banyak orang.

Seminggu, dah kecut.
Sentiasa terkeluar
Sebelum mengandung.
Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Tuan Zamrin

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Tiada Effect Susu Anak
Kurang lawas Dah Settel
Tunggu Bersalin

Sekali Lagi Saya Tekankan !

Sekiranya Anda masih mengalami simpton begini, ingat, anda Perlu Segerakan Merawatnya.
Saya Hj Zawawi Sedia membantu

Dubur sentiasa gatal, panas, pedih dan berdenyut-denyut, warnanya kebiruan.

Masalah sembelit yang berterusan

Sentiasa keluar darah terutama setiap kali lepas berak.

Buasir angin, perut memulas dan berbunyi

Kerap pengsan akibat kekurangan darah

Kejang belakang sampai ke pinggang, lebih teruk bila berjalan

Bengkak dalam dan luar lubang dubur, keluar seperti gugusan anggur.

Kerap pengsan akibat kekurangan darah

Tidak dapat tidur malam, terpaksa berjaga.

Hj Zawawi

Begini Cara Saya. Bila Mahu Merawat Anda.

Cuba anda lihat dulu stok ubatan Homeopathy yang ada dalam simpanan saya untuk meyakinkan apa yang dikatakan tadi :

Ini lah diantara stok-stok ubatan Homeopathy dalam simpanan yang akan dipilih dan digunakan secara spesifik untuk seseorang pesakit buasir.

Manakala dibawah ini pula adalah merupakan antara buku-buku rujukan penting sebagai panduan untuk memilih penawar tersebut:

Bagaimanakah rupa dan bentuknya ubat yang saya akan dapat jika berminat untuk dapatkan rawatan masalah buasir saya ni tuan haji?

Saya bukan menjual ubat berbentuk produk yang mana satu jenis ubat sesuai untuk semua jenis orang.. bukan.. apa yang saya lakukan adalah hanya melalui konsultasi terlebih dahulu sama ada berjumpa secara bersemuka atau percakapan melalui telefon dan juga melalui isian borang permasalahan yang saya sediakan nanti. Setelah melalui step konsultasi seperti yang dinyatakan tadi maka inilah ubatnya yang akan terhasil..

Tuan Haji Saya Berminat Untuk Dapatkan?

Sila pastikan anda ikuti langkah ini.

Pertama

Anda boleh terus datang berjumpa saya secara bersemuka di Pusat Perubatan Homeopathy yang terletak di : Lot 62852, Kg. Tok Dor, Jabi 22020 Jerteh, Terengganu.

6 Km Sebelum Sampai

1 Km Sebelum Sampai

Google Maps :
Hj Zawawi Homeopathic Centre
Lot 62852, Kampung Tok Dor, 22020 Jerteh, Terengganu

Kedua

Bagi anda yang berada jauh dan tiada kemudahan untuk datang berjumpa dengan saya disebabkan ketiadaan masa dan sebagainya, apa yang perlu anda buat? isi saja borang aduan dan alamat dibawah ini dan tunggu saja di rumah saya akan poskan ubatnya.. barang sampai baru bayar.

*** Perlu diingatkan bahawa saya perlukan maklumat secara terperinci berpandukan permasalahan sebenar yang dihadapi oleh anda sendiri secara peribadi .Anda hanya perlu menyatakan apakah situasi dan gambaran sebenar masalah yang dihadapi sekarang ini.

Ketiga

Anda boleh buat pilihan bayaran yang mana anda sukai. Saya pasti bimbing anda dan berikan jawapan pada masalah anda.

Hanya RM99 sahaja

1 set Order By Whatsapp
  •  

Direct Order Melalui Whatsapp

Hanya RM109 sahaja

1 set Cash On Delivery
  •  

Cash On Delivery Sahaja

Hanya RM90 sahaja

1 set Online Payment
  •  

Buat Bayaran Di Website

Tuan haji..ada lagi tak testimoni yang boleh ditunjukkan selain diatas tadi tu?

Ya.. semestinya ada.. boleh dikatakan setiap orang yang dapatkan rawatan buasir dari saya rata-ratanya sangat berpuashati kerana bengkaknya surut, tidak berdarah lagi selepas itu, hidup pun lebih selesa tidak risau lagi nak makan apa kerana tidak perlu risau berlaku sembelit lagi..

Seminggu, dah kecut.
Sentiasa terkeluar
Sebelum mengandung.
Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Tuan Zamrin

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Alhamdulillah Hj, Buasir saya dah hilang. Perlu ke saya amalkan lagi.

Tiada Effect Susu Anak
Kurang lawas Dah Settel
Tunggu Bersalin

Takut tidak Berkesan.

Ada tak jaminan sekiranya saya berhabis duit dan kemudiannya tak menjadi? Jawapan penuh yakin saya berikan disini bahawa saya akan kembalikan duit sepenuhnya jika perkara itu berlaku.

FAQ

Persoalan Yang Sering Ditanyakan.

ADA KESAN SAMPINGAN TAK BILA AMBIL UBAT NI?

Anda tak perlu risau sedikit pun tentang perkara itu kerana ianya diperbuat daripada bahan semulajadi yang bebas dari bahan kimia, dadah, racun dan sebagainya.

Saya belum menerima kemarahan dari pelanggan lagi setakat ini yang menyatakan setelah ambil ubat ini akan mendapat mudarat seperti dari alami satu saja penyakit akan merebak menjadi dua atau tiga penyakit lain yang baru.

Untuk pengetahuan perubatan Homeopathy yang saya amalkan ini diiktiraf oleh badan kesihatan sedunia iaitu W.H.O. Negara maju seperti Eropah, Amerika dan benua India berdirinya dengan megah Hospital Homeopathy seperti The Royal London Homeopathic Hospital & Bakson Homoeopathic Medical College and Hospital India.

Cuba bayangkan ubatan sama yang digunapakai di hospital-hospital Homeopathy terkemuka di luar negara ini, seperti itu juga lah ubatnya yang akan diberikan kepada anda!

SELAIN ADA MASALAH BUASIR SAYA JUGA ADA KENCING MANIS DAN DARAH TINGGI, SEDANG AMBIL UBAT HOSPITAL UTK ITU. BOLEH KAH SAYA MAKAN BERSEKALI DENGAN UBAT HAJI INI?

Tidak menjadi apa-apa masalah jika dimakan bersekali dengan apa saja ubatan lain bukan sahaja untuk kencing manis atau darah tinggi bahkan untuk masalah-masalah lain pun boleh, cuma kena jarakkan 1 jam saja dengan ubat ini, sebelum atau selepas juga tiada masalah contohnya selepas makan ubat hospital 1 jam baru boleh makan ubat ini dan begitulah jika baru lepas makan ubat ini 1 jam baru boleh makan ubat hospital.

Tidak boleh dimakan bersekali dengan ubat lain dalam satu masa kerana dia perlukan waktu yang khusus untuknya bekerja dalam badan supaya tidak diganggu oleh anasir lain.

Suka saya ingatkan bahawa jika untuk masalah buasir juga sudah tidak perlu lagi kepada sebarang ubatan lain kerana set ubat buasir mujarab ini pun sudah lengkap dan memadai.. ‘no point’ lagi untuk dicampur dengan yang lain.

ANDA RISAU SEBAB DIAWAL MENGANDUNG@HAMIL TERKENA BUASIR?

Ubat Homeopathy adalah natural dan amat mesra pengguna bukan seperti herba panas yang dijual diluar sana sekaligus ianya boleh diambil dengan penuh yakin oleh ibu mengandung (sama ada diawal kehamilan – pertengahan atau dah sarat menunggu hari bersalin pun tak menjadi masalah), sedang berpantang serta menyusukan bayi.

Dah ramai yang mengambilnya tidaklah menjadi apa-apa mudarat kepada ibu, bayi dalam kandungan dan juga bayi yang sedang menyusu.

PALING AWAL BERAPA HARI BUASIR BOLEH KECUT ATAU PULIH ?

Setelah diambil ubat ini selama beberapa hari sahaja anda akan mengalami sendiri perubahan ketara yang akan terjadi, antara perubahan yang akan terasa ialah darah, titisan air dan juga lendir yang keluar mulai stop, bengkak luar dan dalam akan beransur surut sehingga tiada lagi bengkak tersebut, rembung yang terkeluar pun dah mula masuk balik.

SEBELUM ATAU SELEPAS MAKAN KENA AMBIL UBAT INI ?

Terpulang sebenarnya, tidak menjadi apa-apa masalah untuk diambil sama ada sebelum atau selepas makan.

 

BUASIR LAMA SAYA DATANG BALIK, BERDARAH MAKIN BANYAK WAKTU BUANG AIR BESAR DAN SAKIT WALAUPUN TAK BUANG AIR. APA YANG HAJI BOLEH BANTU SAYA ?

Anda sudah berada pada tempat yang betul sekarang ini untuk selesaikan masalah buasir yang berulang, berdarah setiap kali buang najis, sakit-sakit serta pedih sentiasa. Ini lah masanya untuk saya betul-betul bantu anda.

 

SAYA AMAT SERIOUS SEKALI UNTUK MEMBELINYA CUMA SAYA TAKUT HASILNYA SAMA SAJA DENGAN UBAT-UBAT LAIN YANG SAYA PERNAH BELI SEBELUM INI TETAP MENGECEWAKAN, DAH RAMAI KA YANG SEMBUH SETELAH AMBIL UBAT INI ?

Baik, cukup dengan testimoni yang saya berikan disini saja untuk dibuat penilaian, orang lain masalahnya seakan-akan sama dengan anda boleh sembuh mengapa tidak dengan anda? padahal makanan, minuman, pakaian, udara sama saja bagi kita semua ini. Ikhtiar dulu mana tahu kali ini rezeki anda pula kerana Allah tidak akan mensia-siakan kesungguhan hambaNya. Selebihnya itu kita sama-sama berserah kepadaNya kerana kuasa penyembuhan hanyalah milik Allah.

 

Hj Zawawi

Disclaimer

Result may very depends on user’s condition